De bosrand

Werkcode: 282 667 Kopieer de werkcode

Robin Pics (verliefd op Utrecht) profielfoto bosrand bij zonsopgang

Dit werk wordt aangeboden door Robin Pics (verliefd op Utrecht)

Hoi, ik ben Robin Pulles en ben bezeten van fotografie,door mijn facebook pagina verliefdoputrecht komt mijn passie voor deze stad en omgeving duidelijk naar voren maar ook Westbroek en omgeving,landschappen en natuur hebben mijn aandacht .Diverse publicaties in lokale bladen en vragen via social media hebben mij op het idee gebracht om niet alleen op deze site mijn foto's te verkopen, maar deze ook te laten zien in mijn schoenenzaak aan de Nachtegaalstraat 5 in Utrecht. Daar krijgt U een idee hoe een foto er op diverse materialen en formaten uit komt te zien, en is er altijd tijd voor overleg en koffie. Dus kom vrijblijvend een kijkje nemen en laat je verrassen door de diverse prints.

Meer weten over Robin Pics (verliefd op Utrecht)?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Riksta
Nederland
5 / 5

Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Erwin & Angelique
Nederland
5 / 5

Top resultaat
Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Gerald
Nederland
5 / 5

zeer professioneel, adequaat en pro-actief
op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Marianne
Nederland
5 / 5

Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Lia
Nederland
4.5 / 5

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Coppens Rudy
Nederland
3.5 / 5

mooie canvasfoto
mooie canvasfoto goed verpakt maar nogal duur

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Lon
Nederland
5 / 5

Uitstekende communicatie vanuit de klantenservice (Simone), snelle reactie en soepele service ook tav de bezorging. Canvas is heel mooi van kwaliteit en staat prachtig! Ik denk dat menig bedrijf een voorbeeld mag nemen aan de klantvriendelijkheid van Werk aan de Muur. Mijn complimemten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
love life
Nederland
5 / 5

Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Yvonne
Nederland
5 / 5

super service ,en erg meedenkend.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven De bosrand van Robin Pics (verliefd op Utrecht) op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
341,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden